Wij houden van wat we doen

Samen dertig jaar lang, is onze liefde elke dag sterker geworden. We zijn gezegend met een prachtige dochter genaamd Parmis. Oorspronkelijk uit Perzië, zijn we in 2013 naar Nederland verhuisd. Onze gedeelde droom was om onze eigen salon te openen, en we zijn trots om te kunnen zeggen dat deze droom werkelijkheid is geworden!
Parmis Beauty Salon

Over onze Salon & Diensten

Verscholen in het hart van de pittoreske stad Delft, vertegenwoordigt onze salon een fusie van liefde, passie en erfgoed. Fereshte, een getalenteerde kapster en schoonheidsspecialiste, brengt haar uitgebreide ervaring uit Iran naar ons Nederlandse thuis, en biedt ongeëvenaarde haarstyling en make-up kunst. Haar expertise, ontwikkeld over meerdere jaren, omvat een breed spectrum aan schoonheidsdiensten, waardoor elk bezoek een transformerende ervaring is.

Kian, de mannenhaarstyling virtuoos van onze salon, vermengt zijn rijke achtergrond uit Iran met lokale flair, waardoor hij een unieke verzorgingservaring voor heren creëert. Gespecialiseerd in knippen, scheren en stylen, heeft Kian zich gevestigd als een topstylist in Delft. Zijn toewijding aan het vak en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke klant er op zijn best uitziet en zich ook zo voelt.

Samen hebben we een gastvrije ruimte gecreëerd waar expertise en warmte elkaar ontmoeten, met topdiensten voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een frisse look, een vleugje elegantie of een complete make-over, onze salon is een toevluchtsoord van schoonheid en ontspanning. Kom langs en laat ons je schoonheidsdromen werkelijkheid maken!

WOORDEN OVER ONS

OnsTeam

KIAN

HAIRSTYLIST
Ik ben een professionele haarstyliste voor dames en ook een echte barbier met veel ervaring in Iran en Nederland. Ik heb mezelf ontwikkeld tot een topstylist. Ik ben gespecialiseerd in het knippen, scheren en stylen van heren met een “Barber look”. Maar knippen,snijden en stijlen met een krultsng of stijltang is ook iets waar ik heel blij van word en jij ook ! Ik houd van mensen en een gezellig gesprek.

FERESHTEH

Kapster /Schoonheidsspecialiste

Ik ben een kapster die volledig werkzaam is als schoonheidsspecialiste. Ik geniet van mijn werk. Mijn passie voor schoonheid is er al jaren en ik heb diverse diploma’s behaald als kapper, kleurspecialist en visagiste aan het Technisch en Beroepscentrum in Teheran, Iran, en ook als schoonheidsspecialiste en microblading aan de Wellness Academy. Daarnaast heb ik elektrisch ontharen gevolgd bij Jolange en nagel- en handverzorging bij City Nails in Nederland. Als schoonheidsspecialiste en kapster vind ik alle uitdagingen die nodig zijn om dit mooie mens de zorg te geven die ze verdient. Ik kan de hele dag praten over alles wat met schoonheid te maken heeft. Iemand verdient het om het maximale uit zijn huid en haar te halen. Voor mij is schoonheid niet alleen een hobby, maar ook een heel bijzondere bezigheid.

We werken elk aspect zorgvuldig uit tijdens de planning.

2013
oprichtingsjaar
16400
tevreden klanten
2
haarstylist
1
salon