Home > Diensten > Laser ontharing > Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een zeer populaire en bewezen methode om overbeharing op het gezicht en lichaam te verwijderen. Zelfs bij rode en grijze haren! Witte of lichte haren definitief ontharen met IPL/Laser is lastiger, maar er bestaat gelukkig een geweldig alternatief. Overbeharing kan tot 80% permanent verwijderd worden met behulp van elektrisch ontharen. Daarnaast ga je ook het verwijderen van huidoneffenheden beoefenen, zoals couperose, spider naevi en fibromen? Elektrische coagulatie is zeer effectief bij de behandeling van couperose en evenals goedaardige huidfibromen, Als u rosacea in een vergevorderd stadium heeft, worden de rode haarvaten dichtgeschroeid met een kleine naaldjes. Behandeling van gerstekorrels zijn kleine witte bultjes die vaak onder de ogen en nabij de jukbeenderen verschijnen. Ze worden vaak veroorzaakt door het gebruik van medicijnen op de huid. Soms worden gerstekorrels verward met steenpuisten, maar dat is niet het geval en het kan met deze methode worden verwijderd.

GEZICHT ELEKTRISCH ONTHAREN

Elektrisch ontharen voor iedereen

Veilig en zeer effectief
Geschikt voor alle huidtypes

Bij een eerste behandeling is het gratis consult verplicht.
Hierna zal de behandelaar de vervolgafspraken met u inplannen.

TIME

15 Min

PRICE

45 EURO

BY

FERESHTEH

Q&A For LaserElektrich Ontharen

Elektrisch ontharen of elektrische epilatie is een permanente ontharingsmethode dat werkt met behulp van elektrische stroompulsen (stroomstootjes) van een laag niveau. De steriele naald wordt naast de haarwortel ingebracht. Door middel van stroomstootjes wordt de bloedtoevoer aan de haarwortel vernietigd en hierbij ook het haarzakje. Het haar wordt dan met een pincet verwijderd door de behandelaar.

Elektrisch ontharen kan opvolgend in kuurverband plaatsvinden om de week of om de twee weken. De behandelaar zal de mogelijke afspraakdata met u bespreken.

Het elektrisch ontharen van het gezicht duurt 30 minuten per behandeling. Per huidtype, haarkleur en haardikte wordt er door de behandelaar bekeken hoe vaak de elektrische ontharing herhaald dient te worden. Vaak wordt een kuur geadviseerd. Bij een kuur voor laser ontharen wordt u om de week of 2 weken behandeld. De kuur kan maanden tot zelfs 1 -2 jaar duren.
Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen vragen wij u om de zorginstructies na te leven. De zorginstructies zijn voor, tijdens en na de ontharingsbehandeling van toepassing. In de zorginstructies van de elektrische ontharing behandeling staan voorschriften over uw huid- en haarcondities. Deze zorginstructies zijn opgesteld om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Hieronder een aantal instructies: Drink voldoende (1,5 tot 2 liter) water per dag om de afvalstoffen af te voeren. Gebruik de producten die na de elektrische ontharingsbehandeling geadviseerd worden voor een optimaal resultaat. Gebruik een beschermende verzorgende (factor 30 tot 50) zonnebrandcrème.
Het elektrisch epileren of ontharen van het gezicht kan ervoor zorgen dat de haren tot 80% gereduceerd worden of compleet verdwijnen. Het resultaat is dat de ongewenste haartje op het gezicht vernietigd worden. Deze elektrische ontharingsbehandeling is een zeer effectieve methode om van uw ongewenste haartjes af te komen.
Het gezicht elektrisch ontaren wordt soms als pijnlijk ervaren. De behandelaar voert tijdens het consult een testshot uit om te bekijken waar uw pijngrens zich bevindt. Aan de hand hiervan worden de standen van het ontharingsapparaat ingesteld. Deze ontharingsmethode heeft zich al jaren bewezen. Vaak wordt elektrisch ontharen aanbevolen nadat u al laserontharing heeft ondergaan en er nog enkele ongewenste haartjes aanwezig zijn. Verder hebben mensen met licht blond, grijs en rossig haar vaak want minder optimale resultaten bij een laserbehandeling en is elektrisch ontharen de beste keuze voor het ontharen van het gezicht.
Uw gezicht elektrisch epileren heeft meerdere voordelen. Een van de grootste voordelen is dat u bij elektrisch ontharen vrijwel geen last hebt van irritaties van de huid. De huid wordt niet gerriteerd door bijvoorbeeld ingegroeide haartjes.
Elektrisch ontharing is goed voor het verwijderen van ongewenste haartjes op het gezicht en lichaam.

Contact Formulier

For Laser Service you can simply fill the contact form below or call us on : +31636561607